Hirdetés

advent.lap.hu / Adventi naptárak

Adventi naptárak

Karácsonyvárás és játékos angol tanulás gyerekeknek

Szeretnél saját adventi koszorút készíteni? Nincs ötleted? Gyere nézz be az oldalra, összegyűjtöttem néhány "hagyományos" adventi naptár ötletet Neked. A jövőben kerül még fel ötlet a modernebb adventi kalendárium témában is . Hidd el, Te is tudsz csinálni, s örömet szerezhetsz a megajándékozottnak.

Advent és karácsony

Közösségépítés adventi naptárral

Könyv: adventi naptárak, adventi kalendáriumok - online könyvrendelés

A győri Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár honlapján, a hírek közt levő link a könyvtár Facebook profiljára mutat. Itt naponta "megnyitunk egy ablakot" a kalendáriumon: egy-egy, az adventhez, a karácsonyhoz kapcsolódó linket helyezünk el. Szerepeltetünk könnyű-, komoly- és népzenét, verset, prózát, ismeretterjesztő videókat. A célközönség a felnőtt korosztály.

Ne hagyjuk ki a karácsonyi készülődésből kedvencünket sem! A karácsonyi ajándékeső előtt is meglephetjük szőrös barátunkat egy saját készítésű, ötletes adventi kalendáriummal. Ollókat a kézbe, papírt elő és láss neki!

Karácsony közeledtével, ideje kitalálni milyen legyen a karácsonyi kalendárium. Lehet, hogy már nem is figyelünk erre? Pedig a karácsony szerves része, a készülődéshez ugyanúgy hozzátartozik, mint a karácsonyfa díszítés. Egyszerű és mutatós ötletet adunk hozzá, amihez nem kell más csap pár csipesz, na és persze sok apró ajándék!

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Adventi naptárak
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés