Hirdetés

advent.lap.hu / Adventi naptárak

Adventi naptárak

Karácsonyvárás és játékos angol tanulás gyerekeknek

Szeretnél saját adventi koszorút készíteni? Nincs ötleted? Gyere nézz be az oldalra, összegyűjtöttem néhány "hagyományos" adventi naptár ötletet Neked. A jövőben kerül még fel ötlet a modernebb adventi kalendárium témában is . Hidd el, Te is tudsz csinálni, s örömet szerezhetsz a megajándékozottnak.

Advent és karácsony

Közösségépítés adventi naptárral

A győri Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár honlapján, a hírek közt levő link a könyvtár Facebook profiljára mutat. Itt naponta "megnyitunk egy ablakot" a kalendáriumon: egy-egy, az adventhez, a karácsonyhoz kapcsolódó linket helyezünk el. Szerepeltetünk könnyű-, komoly- és népzenét, verset, prózát, ismeretterjesztő videókat. A célközönség a felnőtt korosztály.

Ne hagyjuk ki a karácsonyi készülődésből kedvencünket sem! A karácsonyi ajándékeső előtt is meglephetjük szőrös barátunkat egy saját készítésű, ötletes adventi kalendáriummal. Ollókat a kézbe, papírt elő és láss neki!

Karácsony közeledtével, ideje kitalálni milyen legyen a karácsonyi kalendárium. Lehet, hogy már nem is figyelünk erre? Pedig a karácsony szerves része, a készülődéshez ugyanúgy hozzátartozik, mint a karácsonyfa díszítés. Egyszerű és mutatós ötletet adunk hozzá, amihez nem kell más csap pár csipesz, na és persze sok apró ajándék!

Hirdetés
Meghatározás:

A keresztény kultúrkörben, Jézus születését megelőző négy hét, az adventi időszak.

A keresztény kultúrkörben, Jézus születését megelőző négy hét, az adventi időszak.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Adventi naptárak
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés